Fruitful receptúry Fruitful receptúry

Fruitful receptúry

Nájdete tu komplet receptúry pre Vašu inšpiráciu 7 uvedených prémiových ovocných náplní z rady FRUITFUL. Vyskúšajte Mango, Malinu, Jahodu alebo Višňu a roztočte to toto leto so Zeelandiou a Vašimi kreatívnymi nápadmi.

Tvarohová kocka s mangom

Sviežosť a chuť v každom kúsku. Chutný čokoládový základ zo Sacherky v kombinácii so sviežou tvarohovou a jogurtovou náplňou jemne doplnený o chutnú ovocnú náplň s kúskami ovocia Fruitful Mango, to je ideálna kombinácia chutí podľa odborníkov na tzv. flavour pairing (párovania chutí). Zákusok je efektne nakrájaný do tvaru kociek a pekne ozdobený na tanieriku určite zaujme vašich zákazníkov. Ideálny aj v tvare torty - ako nepečený cheesecake.

Medové rezy s tekvicou

Jednoducho neodolateľná kombinácia. Mimoriadne jemný, chutný a lahodný zákusok so základom skvelého medového cesta od Zeelandie (pripraveného za tepla a dobre odležaného ako má byť). Skvelo doplnená chuť náplní - prepojenie vanilkovo-smotanového krému so Zela Delikates a novinky v našom portfóliu, ktorá aj keď je plant-based, v podobe tekvicovej náplne, neskutočne prekvapí chuťou a vhodnosťou použitia práve do tohto cukrárskeho výrobku.

Punčovo-pomarančové rezy

Chuť, vôňa aj vzhľad 100% lákavý. Skvelé, šťavnaté punčové rezy s jedinečnou citrusovou chuťou rozvaru a dokonca s menším obsahom cukru. Chutné zloženie vďaka použitým ovocným náplniam do rozvaru - Fruitful Citrónový krém a Pomaranč. Namiesto džemu skvele doplnená chuť s Fruitful Pomaranč. Jedinečný vzhľad a farba fondánu, ktorá ešte viac zatraktívni tento skvelý zákusok.

Pomarančová torta

Nádherná pomarančová torta - ktorá svojou chuťou osloví každého. Viete si ju ľubovoľne dozdobiť rôznymi jedlými ozdobami, a tak ešte viac vynikne jej jedinečnosť a farba.

Citrónové nanuky s kardamónom

Pečené nanuky na paličke z piškótového korpusu, plnené s Fruitful Citrónový krém so štipkou mletého kardamónu a poliate cukrárskou polevou -jemne dozdobenou bielou polevou.

Pomarančovo-citrónové rezy

Osviežujúce a ľahké pomarančovo-citrónové rezy s novými Fruitful náplňami Citrónový krém a Pomaranč.

Tekvicový cheesecake

Výborný tekvicovo-jogurtový cheesecake - s polevou z tekvicovej náplne a Satina Toffee so smotanou ako obmena chutí na jeseň a zimu.

Vegan tekvicové tartaletky

Neskutočne dobre vyzerajúce tartaletky - kombinácia semienok Seedmix, tekvicovej náplne Fruitful Tekvica, škoricovej náplne ako zaujímavá alternatíva pre každého, kto má rád inovatívnu cukrárinu.

Tekvicové linecké koláčiky s Fruitful Pumpkin

Sladké a pritom tak iné a chutné - to je kombinácia Hladkej tekvicovej náplne v tradičných lineckých koláčikoch - ideálne aj na Halloween - v podobe tekvice a pod. a v klasických tvaroch počas vianočných sviatkov.

Panna Cotta donuts s tekv. náplňou

Ideálna kombinácia jemnej smotanovej Panna Cotty s Fruitful Pomaranč a Pumpkin (tekvicová náplň) v podobe krásnej lesklej donutky jemne dozdobenej ovocím a čokoládovou ozdôbkou.

Profiterolky s tekvicovou náplňou

Profiterolky s jedinečnou plant-based (veggie) tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin jemne dozdobené s 3 polevami.

Citrónové Lemon curd tartaletky

Jedinečné nadýchané bielkové tartaletky s jemným medovým korpusom a citrónovým krémom z rady Fruitful. jemne dochutené škoricou.